Sinds 1988 is MellesConsult actief op de arbeidsmarkt en specialist in de Transport, Logistiek en Scheepvaartbranche. Zowel de grote en kleine rederijen, logistieke dienstverleners en transportbedrijven weten de weg goed te vinden naar MellesConsult. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot de specialist in diverse sectoren, ook de Technische en Off-shore branche is niet onbekend bij MellesConsult.

Het zoeken en vinden van de ‘perfect match’ is ons vak. MellesConsult bemiddelt al jaren met succes, door kennis en deskundigheid te combineren met aandacht en servicegerichtheid.
De juiste vrouw of man op de juiste plek, dat is waar het allemaal om draait. Dat betekent dat we zowel met onze opdrachtgevers als met onze kandidaten een uitgebreide intake voeren. Past de kandidaat bij het bedrijf en haar cultuur? Komen werkervaring en vaardigheden van de kandidaat tot hun recht in de bedrijfspraktijk? En belangrijker nog, leiden ze snel tot het gewenste rendement? Deze, en nog talloze andere belangrijke vragen komen aan de orde. MellesConsult stelt als doel de `perfect match’ te realiseren.