WERVING & SELECTIE 
MellesConsult verzorgt voor u het gehele traject, van werving tot selectie van geschikte kandidaten; wij leiden het werving- en selectietraject in banen en handelen dit geheel voor u af waardoor u geen tijdsinvestering hieraan kwijt bent. U heeft geen bijkomende administratieve rompslomp, zoals uitnodigings- en afwijzingsbrieven m.b.t. selectieprocedure. Dit is inclusief de gehele administratieve afhandeling, databasebeheer en rapportage. U maakt gebruik van onze wervingskanalen om uw vacature onder de aandacht te brengen. De kandidaat komt bij u op contract en valt derhalve onder uw bedrijfsspecifieke arbeidsvoorwaarden.

DETACHERING
Wij verzorgen de gehele werving en (voor)selectie. U kunt de kandidaat tot zes maanden (1040 uur) via ons bij u te werk stellen, waarna u de kandidaat een contract kunt aanbieden met uw bedrijfsspecifieke arbeidsvoorwaarden. Wij nemen de werkgeversverplichtingen op ons, waaronder salaris- en personeelsadministratie, en ziekteverzuimbegeleiding. Daarmee wordt uw organisatie van risico`s uitgesloten. U ontvangt een factuur voor het aantal gewerkte uren van de kandidaat, volgens een vooraf overeengekomen tarief en een vooraf bepaald aantal te werken uren via MellesConsult. De reiskostenvergoeding zal zijn gebaseerd op de in uw organisatie geldende reiskostenvergoeding en wordt 1 op 1 aan u doorberekend. U komt hierdoor achteraf nooit voor verassingen te staan.

PAYROLLING
U heeftzelf een geschikte kandidaat op het oog, maar u kunt deze momenteel geen contract aanbieden wegens economische omstandigheden of overige zaken die het bemoeilijken de kandidaat aan te nemen? Wij kunnen voor u het werkgeverschap verzorgen middels de payroll mogelijkheid. U houdt zelf de werving- en selectie in beheer. De kandidaat komt bij MellesConsult in dienst, waardoor u geen omkijken meer heeft naar de personeels- en loonadministratie, contractbeheer en verloning. Wij bieden voor al onze diensten zeer scherpe tarieven, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.