Het invullen van een vacature is een tijdrovende aangelegenheid en vraagt om expertise. Het zoeken en vinden van de ‘perfect match’ is ons vak. Wij zullen samen met u in een kennismakingsgesprek bespreken welke inhoudelijke en persoonlijke kwaliteiten u zoekt in een kandidaat en welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Naar aanleiding hiervan zullen wij potentiële kandidaten aan u voorstellen.

Als specialist trek je specialisten aan. Oftewel, getalenteerde kandidaten met de juiste opleiding en passende werkervaring. Van starters op de arbeidsmarkt tot ervaren mannen en vrouwen die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière.

Onze CV-database bevat een grote diversiteit aan goed opgeleide kandidaten. Zowel jonge, startende kandidaten als ervaren, door de wol geverfde mensen die zich aan u op deze manier alvast voor willen stellen. Wij bieden u diverse diensten, waaronder werving & selectie, detachering en payrolling. Voor informatie kunt u gerust naar onze Algemene Voorwaarden vragen.

 

Bekijk onze online CV- DATABASE voor een greep uit ons kandidaten overzicht.