Hier een filmpje waarin Millenials (generatie Y) vertellen wat zij verstaan onder ‘oude’ mensen en waar die toe in staat zouden zijn. 
Zeker de moeite waard om helemaal af te kijken gezien het vooroordeel wat ze hebben, totaal ongegrond blijkt! Ook voor bedrijven wellicht een eyeopener.

 

 

 

original link: https://www.youtube.com/watch?v=lYdNjrUs4NM

 

De grote uitdaging #annoNU  is het binden en boeien van medewerkers met een duidelijke focus op persoonlijke ontwikkeling. Het is duidelijk dat millennials, geboren tussen 1980 en 2000 en nu startend op de arbeidsmarkt, de komende jaren bepalend zijn op de werkvloer.

Millennials hechten meer belang aan opleidingsmogelijkheden en een goede werk-privé balans dan aan salaris.  Nederlandse professionals gaan zelfs een stap verder dan hun internationale collega’s. Salaris staat niet in de top 5 van belangrijkste aspecten. Dit blijkt uit “Reshaping the workspace” de nieuwste release in de “Millennials at work” serie.

Ook is er een keerzijde; THE MILLENNIAL MYTH & MILLENNIALS – WHO THEY ARE AND WHY WE HATE THEM