Robert is een logistieke man in hart en nieren. Door een reorganisatie is zijn huidige functie boventallig geworden en daardoor is hij op zoek naar een nieuwe baan. In maart 2016 heeft Rob een assessment gedaan. Hieruit is naar voren gekomen dat Rob een enthousiaste, gedreven persoonlijkheid is die beschikt over een positieve grondhouding. Hij is sociaal van aard en weet anderen aan zich te binden. Door zijn gedrevenheid en doorzettingsvermogen is hij in staat afspraken na te komen waardoor anderen vertrouwen in hem hebben. Zijn jarenlange opgedane vakkennis binnen de maritieme dienstverlening stelt hij graag ter beschikking van anderen. Met name zijn emotionele stabiliteit en goed ontwikkeld incasseringsvermogen maakt van hem een betrouwbare teamspeler die voor anderen klaar staat met raad en daad. Hij beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en heeft een goed ontwikkeld probleemoplossend vermogen.

 

OPLEIDING

  • STC, diverse vakopleidingen oa.a. Cargadoor, Douanezaken, Gevaarlijke Stoffen, Managementvaardigheden etc.
  • Middelbare Detailhandelschool
  • MAVO

 

WERKZAAMHEDEN 

2012 – 2016: TERMINAL OPERATIONS MANAGER

2005 – 2012: MANAGER MARINE DEPARTMENT

1978 – 2005: MANAGER MARINE DEPARTMENT / OPERATIONS MANAGER / WATERKLERK / OPERATOR

 

Bent u benieuwd naar het volledige CV van deze kandidaat,klik hier