Machteld is een vriendelijke vrouw die gedreven is en goed weet wat ze wil. Ze heeft zich de afgelopen jaren breed kunnen ontwikkelen. Tegelijkertijd heeft ze in deeltijd haar HBO diploma behaald, met daarnaast de zorg van een gezin. Bij haar laatste werkgever is het contract helaas beëindigd op grond van bedrijfseconomische redenen. Nu is ze weer op zoek naar een baan waar ze haar ervaring goed kan benutten. Machteld omschrijft zichzelf als daadkrachtig, analytisch (helikopterview), generalist, nuchter, loyaal, stressbestendig, optimistisch, doorzetter en oplossingsgericht.

 

OPLEIDING

  • HBO Logitiek & Technische Vervoerskunde (deeltijd avondstudie)
  • Cursus Tankeroperator
  • Cursus Vervoer Gevaarlijke Stoffen over zee 
  • Cargadoor 1&2
  • Douane opleiding B&C 
  • HAVO

 

 WERKZAAMHEDEN

 jun.14 – jan.16: MEDEWERKER CUSTOMER SERVICE

 feb.11 – jun.14: COMMERCIAL REPRESENTATIVE 

 feb.08 – jan.11: MEDEWERKER OPERATIONS – POST FICTURE

 feb.07 – jan.08: WATERKLERK / TANKOPERATOR

  

 Bent u benieuwd naar het volledige CV van deze kandidaat, klik hier